![default-featured-image](https://www.ankarasosyete.com/wp-content/uploads/2016/05/default-featured-image-696x336.jpg)
Bu Cuma gecesi belki de yılın en yoğun ve hareketli gecesi yaşandı diyebiliriz. Çünkü tüm mekanlar alışılmışın dışında bir yoğunluğa sahipti bu hafta. Meşrep’den Mücella’ya, Lupita’dan Mirror’a kadar neredeyse tüm mekanlar doluydu. Zaten herkesin bildiği gibi meyhaneler Ankara’da farklı bir yere sahip. Bu meyhanelerden ilk durağımız Cilveli. Bu hafta eğlenmek için Cilveli’yi tercih eden Yükseliş Koleji mezunları ve çalışanları mekanı tıka basa doldurdu. Adeta eğlence böyle olur dedirten Yükseliş Koleji mezunları unutamayacakları bir gece yaşadılar. Meşrep ve Meyhane çoktan yeni yıl hazırlıklarına başlamışlar bile. Meşrep zengin menüsü ile şimdiden rezervasyonları almaya başlarken mekanda hafta sonuna yer bulmak neredeyse imkansız. Meyhane de yeni yıl hazırlıklarına mekanın içinde değişiklik yaparak başlıyor. Mekanın aydınlatmasından tutun da sahne düzenine kadar her şey yeni yıla hazır. Mücella Meyhane ise Ercan’la eğlenceye yine tam gaz devam ediyor. Oldukça kalabalık bir müşteri yoğunluğuna sahip olan Mücella, kaliteli ve hızlı servisi ile de oldukça beğeni toplamakta. Las Chicas bu Cuma gecesini bekarlığa veda partisi ile kutluyor. Evlilik öncesi hem stres atmak hem de doyasıya eğlenmek isteyen bir grup genç bayanın tercihi bu hafta Las Chicas’dan yana oldu. Lupita da artık tüm tabuları yıkıyor ve Ankara gece hayatında biz de varız diyen mekan oluyor. Lupita da artık geceler hem yoğun hem de oldukça hareketli geçiyor. Ankarasosyete.com’un artık seri haline gelen Cuma gecesi partilerinde bu hafta Ege Çubukçu vardı. Murphy’s de gerçekleşen parti de mekan hınca hınç doluydu. Ege Çubukçu’nun yanı sıra Dj performansları ile de renklenen gece de eğlence yine dinmek bilmiyor. Overall da bu haftanın en yoğun mekanları arasında yer alıyor. Daha çok genç bir kesime eğlenme imkanı sunan Overall da fiyatların diğer mekanlara oranla biraz daha düşük olması mekanın artılarından oluyor.
Satsuma da Cuma gecesi demek Rap ve Hip-Hop müzik demek. Bu Cuma gecesi de Satsuma’yı yalnız bırakmayan Rap müzik severler doyasıya eğlendi. Turumuza son zamanların en iyi mekanlarından olan Mirror ile devam ediyoruz. Mekan hem manzarası, hem farklı dekoru, hem de sorunsuz bir otoparkı ile oldukça olumlu özelliklere sahip. Bunun yanına bir de özverili bir işletmecilik anlayışı eklenince Mirror daha çok iş yapar gibi görünüyor.
Sürekli olarak davet ettiği ünlü isimler ile Başkent’de fatklı bir tarz yaratan Salata, bu hafta sevilen şarkıcılardan Rober Hatemo’yu ağırladı. Salata’nın Mesa şubesinde sahne alan Rober Hatemo, hareketli parçalar ile tüm mekanı coştururken, slow parçaları ile de mekanda duygusal anlar yaşattı. Mükemmel bir sahne performansı sergileyen sevilen şarkıcı, Salata Mesa hayranlarına gerçekten de unutulmaz bir gece yaşattı. Salata’nın Nenehatun şubesinde ise durum biraz farklı. Mesa şubesi Rober Hetemo ile coşarken, Nenehatun şubesi ise mekanın güzel ve yakışıklı solistleri Esra ve Özer ile coşmaktaydı. Mesa şubesinin yaşadığı yoğunluğu aratmayan mekan, biz de ünlü bir isim sahne almasa da biz yine mekanı full doldururuz der gibiydi. Başkent’in gözde mekanları arasında yer alan Sunset de bu haftaya oldukça hareketli başlayan mekanlardan olurken, Manhattan da yaşanan yoğunluk gerçekten dikkat çekmekteydi. Hafta içi de aynı yoğunluğa sahip olan mekan da Rock müzik severler doyasıya eğlenme fırsatı buluyor. Nerdeyse Tunus Caddesi’nin en kalabalık mekanı olarak anılan IF, bu hafta yine yoğunluğundan hiçbir şey kaybetmedi. Yabancı müziğin en iyi yapıldığı mekanlardan olan If de eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor.